Breaking News

Trupa VAMA, premieră pe mainstage-ul UNTOLD 2017. Ce spectacol pregătește

vama

Una din cele mai iubite trupe românești, VAMA, este primul artist din România care urcă pe mainstage-ul UNTOLD înaintea unui headliner internațional.

VAMA aduce la Cluj-Napoca, pe scena principală UNTOLD, un show exclusiv, vineri, 4 august, începând cu ora 20:30. Pentru UNTOLD, trupa pregătește un spectacol special pentru care a început deja repetițiile și pentru care va colabora cu unii dintre cei mai buni specialiști internaționali în ceea ce privește show-ul de lumini și imagini. Festivalierii vor avea șansa să asculte în exclusivitate piese de pe viitorul album în limba engleza într-un playlist „one time only”. În plus, Vama a început deja discuțiile cu un DJ de talie internațională alături de care formația își propune o colaborare inedită pe scena UNTOLD.

„Pentru noi e foarte clar că muzica nu se mai împarte în genuri. Asistăm la o revoluție. Au rămas doar emoțiile, iar genurile se amestecă. Din acest motiv, prezența la un festival precum UNTOLD, unde putem să ne înfățișăm în fața unui public foarte divers care ascultă genuri muzicale variate, este o oportunitate cu care nu ne întâlnim în fiecare zi. Există o segmentare foarte mare și lucrul ăsta ne face foarte conștienți de faptul că s-ar putea să ne potrivim acolo. Muzica noastră nu poate fi arondată neapărat unui gen. Ne place să facem un slalom printre genuri și asta este foarte important pentru noi, ne ține în viață, chiar dacă ne simțim câteodata vinovați că nu suntem tributari unui singur gen consistent. Doar că lumea se schimbă și noi sperăm să ne schimbam odată cu ea. Așa ca, în speranța că oamenii vor fi bucuroși să audă jumătatea de album în engleza de la VAMA, așteptăm cu înfrigurare să oferim oamenilor un show de muzică, lumini și VJing. Ne vedem la UNTOLD!”, a declarat Tudor Chirila, solistul formatiei VAMA.

„Chimia dintre UNTOLD si VAMA s-a născut încă din 2016, atunci când Tudor a ales să le vorbească tinerilor despre importanța educației, susținând astfel campania noastră – BAC de 10! De atunci, fanii festivalului au primit cu căldură mesajele trupei, iar asta este o dovadă clară că VAMA este poate cea mai îndrăgită trupă românească, la ora actuală. Suntem bucuroși să-i avem în line-up-ul din acest an, cu un show 100% pregătit special pentru festival, și suntem mândri ca succesul internațional al trupei VAMA poate începe cu UNTOLD!”, declară Edy Chereji, director de marketing și comunicare UNTOLD .

DUPĂ UNTOLD, VAMA PORNEȘTE PRIN TURNEU ÎN MAREA BRITANIE!

În această toamnă, VAMA va lansa primul album al formației integral în limba engleză produs de James Lewis, un producător muzical din Marea Britanie. La scurt timp după evenimentul de lansare, din 12 octombrie de la Sala Polivalentă, VAMA va porni într-un turneu de promovare în Marea Britanie. De asemenea, în planul formatiei se regăsesc mai multe showcase-uri și festivaluri internaționale. UNTOLD, premiat drept cel mai bun festival din Europa in 2015, reprezintă astfel, un pas firesc prin care VAMA își dorește să prezinte noul album atât în fața publicului român, cât și în fața unei audiențe internaționale.

Loading...