Breaking News

Samsung ar putea lansa în curând un smartphone cu display flexibil

telefoane ecran flexibil samsung #2

După succesul limitat al originalului Note Edge şi popularitatea noilor Galaxy S6 şi S7 edge, Samsung doreşte să exploreze posibilităţile pe care ecranele curbate le oferă, notează go4it.

Se pare că în curând vom primi încă un telefon cu design neconvenţional de la compania coreană, care va profita de elasticitatea panourilor OLED pentru a oferi un design care se împătureşte, similar cu o carte.

Acest concept nu este obligatoriu nou. În trecut, companii precum Kyocera şi Sony au lansat smartphone-uri şi tablete cu două display-uri într-un format clamshell, însă conform ETNews, designul Samsung va fi bazat în jurul unui singur panou OLED.

Telefonul va integra un display de 5” în modul normal de utilizare, acesta putând fi extins până la 7”. Atunci când este extins la maximum, fiind transformat practic într-o tabletă.

des-samsung-pliables-pour-bientot

În urmă cu mai mulţi ani, când display-urile POLED abia erau prezentate în cadrul unor târguri de tehnologie, companiile prezentau tot felul de concepte bazate pe display-uri flexibile, printre care şi astfel de dispozitive care se pot plia. Se pare că piaţa şi tehnologia nu erau pregătite pentru astfel de dispozitive până în prezent, iar Samsung doreşte să fie printre primele companii care să ofere aşa ceva la vânzare.

Dacă informaţiile raportate de ETNews sunt adevărate, ne-am putea aştepta la o lansare în 2017.

Loading...