Breaking News

Galeria IAGA Contemporary Art din Cluj-Napoca vă invită la expoziția „Fragment #4”

IAGA fragment #4

„Fragment” este un proiect B-side curatoriat de către Walter Bonomi în spațiile IAGA Contemporary Art în perioada 26 mai-12 iunie 2016.

Este un proiect insterstițial, temporar, denumit progresiv #1, #2, #3,#4, care se propune cu o temă diferită între două expoziții personale sau colective ale Galeriei.

Reprezintă locul tranziției și al reflecției în jurul unei probleme din sfera artei contemporane identificată periodic de către curator.

Operele expuse, realizate de către artiștii Galeriei și în colaborare cu aceasta, evidențiază persistenta temei conductoare în diversele declinări ale limbajelor. Inel de continuitate între precedent și ulterior, între o expoziție și cea succesivă, loc de pasaj al gândului și al viziunii, Fragment #4 invită la o reflecție pe tema: MorseCode.

Senzanome

„Cred că este reprezentativ acestei perioade și melancoliei operei când aceasta este facută individual și se raportează celorlalți în lipsa unui caracter original complet pierdut. Tuturor fetelor și corpurilor expuse le lipsește câte ceva, corpurile se caută într-o liniște absolută, reapar din amintiri, licăriri dintr-o plăcere uitată, identități ce se sfarmă și se recompun”.

Artiștii:

Vedova Emilio
Scanavino Emilio
Shiraga Kazuo
De Dominicis Gino
De Angelis Marcello
Dufrene Francois
Munari Bruno
Rotella Mimmo
Nicola Vinci
Dragomir Sabina
Cristian Bogdan Bara

Acesta va fi urmat de vernisajul expoziției:
Charles J. de Bisthoven. Less than Pain_Expozitie personala, curatoriat de Walter Bonomi, din 16 Iunie 2016

catalin_hladi-9034 - Copy

Loading...