Breaking News

Dacian Cioloş: „Dacă vor fi alegeri anticipate, ne asumăm să fim parte a acestei soluții”

dacian ciolos

Liderul Platformei România 100, Dacian Cioloş, a anunțat, luni seară, că dacă vor fi alegeri anticipate, organizaţia îşi va asuma să fie parte a acestei soluţii, precizând că majoritatea PSD-ALDE a eşuat.

„Un an și unsprezece zile de guvernare PSD-ALDE: doi premieri au fost maziliți în bătălii de partid, două guverne au fost decapitate de ambiții politice meschine.

Nu cred că există precedent în România ca un partid cu o majoritate confortabilă în Parlament să-și decapiteze două guverne într-un an.

Pe lângă populism și incompetență, guvernarea PSD-ALDE adaugă un ingredient periculos pentru țară: instabilitate politică.

PSD și ALDE nu sunt în stare să își asume responsabil guvernarea, o responsabilitate care vine de la votul pe care l-au primit din partea oamenilor care au crezut în ei. Rezultatul nu poate fi decât unul singur: vor duce țara de râpă.

Din punctul meu de vedere, coaliția PSD-ALDE a eșuat.

România nu își poate permite încă un guvern creat din criza morală în care colcăie coaliția PSD-ALDE.

Este nevoie de o alternativă. O alternativă care trebuie construită cu toți cei care au arătat îngrijorare pentru felul în care e condusă țara de un an încoace și care acum sunt așteptați să gândească soluții.

Dacă vor fi alegeri anticipate ne asumăm să fim parte a acestei soluții.

P.S. : PSD aproape că dorește cu insistență să demonstreze că nu e capabil ca partid să propună țării un premier în care să creadă. Și atunci, cum ar putea convinge țara că poate să o guverneze?

Înainte de a amenința în stânga și în dreapta cu suspendări, cred că PSD trebuie să răspundă la această întrebare”, a scris Dacian Cioloș, luni seară, pe pagina sa de Facebook.

Loading...