Breaking News

Apple va lansa trei noi modele de telefoane iPhone în anul 2017

apple iphone

Un telefon iPhone cu ecran curbat se numără printre cele trei noi modele de telefoane iPhone pe care grupul Apple se pregătește să le lanseze pe piață în anul 2017, a declarat luni o sursă pentru Nikkei Asian Review, relatează CNBC.

Totodată, pe lângă versiunile cu ecran clasic cu diagonale de 4,7 inchi și 5,5 inchi, anul viitor gama de produse iPhone ar putea include și un telefon cu o diagonală de 5,5 inchi și chiar mai mare dotat cu un ecran curbat pe margine la fel ca la Samsung Edge, susține Nikkei. Aceasta înseamnă că în luna septembrie a acestui an, Apple va lansa doar două noi modele de telefoane iPhone, dintre care unul cu o cameră de tip dual-lens.

Un iPhone cu un ecran curbat de tip OLED va fi cu siguranță mai scump de produs decât unul cu ecran tradițional de tip LCD. Principalul rival al Apple, grupul sud-coreean Samsung, care recent a lansat Note7, noul vârf de gama al companiei pe segmentul phablet, este principalul furnizor mondial de display-uri OLED.

Anterior, The Wall Street Journal a informat că Apple are în vedere modificări importante de design pentru cea de a 10-a aniversare a lansării primului iPhone, precum eliminarea butonului „home”, însă unele din acestea modificări nu au putut fi gata la timp pentru lansarea din acest an.

Loading...