Breaking News

Ministrul Transporturilor a convocat Comandamentul Central de Iarnă

ministerul-transporturilor

Astăzi, 05.01.2017, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a convocat la sediul ministerului, Comandamentul Central de Iarnă, ce funcționează la nivelul Ministerului Transporturilor.

Ministrul a solicitat maximă eficiență din partea companiilor: CFR Călători, CFR Infrastructură, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR și Autoritatea Aeronautică Civilă Română. Acestea vor coordona și vor acționa, acolo unde este cazul, cu utilajele, materialele necesare, precum și toate echipele de deszăpezire, în mod responsabil, pentru realizarea circulației pe aceste moduri de transport, în condiții normale, de iarnă.

În ceea ce privește sectorul feroviar, numărul locomotivelor va fi dublat și vor fi pregătite vagoane de rezervă pentru a minimiza efectele vremii nefavorabile asupra circulației călătorilor.

Ministrul Transporturilor a stabilit, împreună cu responsabilii din companii, un program permanent de raportare a situației circulației rutiere, feroviare și aeriene din întreaga țară.

Ministrul și secretarii de stat sunt în permanentă legătură cu reprezentanții companiilor implicate pentru a asigura, astfel, acțiuni imediate în gestionarea situațiilor impuse de condițiile meteorologice.

Loading...
ALTE NOUTĂŢI
Loading...