kovesi codruta

Laura Codruța Kovesi: „Nu îmi dau nicio demisie, nu am motive”

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a transmis, marţi, la sediul CSM, că nu îşi va da demisia din funcţie, susţinând că nu sunt tensiuni în DNA.

„Nu este vorba de niciun conflict, e o cerere prin care am cerut un aviz consultativ în vederea revocării a doi procurori care lucrează în DNA. (…) Am cerut revocarea a doi procurori, conform procedurii. Nu pot să detaliez motivele. (…) Nu este nicio tensiune, activitatea se desfăşoară normal. Sunt peste 160 de procurori în DNA, aici vorbim de propunerea de revocare a doi procurori din DNA”, a afirmat Kovesi.

Întrebată dacă îşi va da demisia din funcţie, aceasta a negat, spunând că nu are motive.

„Nu, nu îmi dau nicio demisie, nu am motive”, a susţinut Laura Codruța Kovesi.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) discută, marţi, cererea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, de revocare din funcţie a procurorilor Doru Ţuluş şi Mihaiela Moraru Iorga, dar şi solicitările de încetare a activităţii formulate de anchetatorii Adrian Ţîrlea şi Doru Văcaru.

 Revenim cu detalii.

3 Comments

  1. Gherghina Gabriela

    Curatati tara de hoti,de corupti,de toti ruptii astia in fund de foame. Vreau sa fiu roman in Romania. Vreau sa imi vina fata acasa din Anglia, sa lucreze in tara ei, sa o pot vedea de cate ori am chef. Vreau sa fuga voruptii din tara,nu sa fug eu afara de sila lor. Multumesc.

  2. Mihaela

    Felicitări !! Suntem aproape de dv.,va admiram pentru lupta împotriva acestor penali corupți ce-i cunoaștem cu toții si care doar dv.si persoane ca dv. pot sa ia măsurile cuvenite. Multă sănătate!

  3. Donciu Lina

    Bunul Dumnezeu sa va apere,sa va dea sănătate si putere sa rezistați pentru a lupta cu hoții.Nu mai tolerati nici un corupt. Poporul va este alături si va sustine cu excepția unora stim noi cine.Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-9087197197606907", enable_page_level_ads: true });