Breaking News

Gumball3000 vine în România cu Team WolfPack/ Josh Cartu și Sullivan Stapleton

Gumball3000 wolfpack sullivan bucuresti subversiv

Actorul de origine australiană Sullivan Stapleton vine în premieră la București, în zilele de 6 și 7 mai 2016, cu ocazia participării la celebrul raliu internațional, Gumball3000, a cărui linie de sosire se va putea vedea chiar în față la Casa Poporului, în Piața Constituției.

Sullivan, cunoscut în principal pentru aparițiile sale în filmul „300: Rise Of An Empire”, și pentru popularul show TV „Blindspot”, se află la prima sa participare în raliul exclusivist, unde va fi copilotul celebrului pilot și colecționar Ferrari, Josh Cartu (@jcartu pe Instagram).

Raliul va aduce în România peste 100 dintre cele mai scumpe și puternice supercars din lume, iar Josh Cartu și Sullivan Stapleton, alături de Team Wolfpack, țintesc să câștige premiile de top pe care competiția le pune la bătaie.

Sullivan-Stapleton-300-Rise-of-an-Empire_1920x1080

Josh Cartu este unul dintre cei mai bine cotați posesori de Ferrari din lume, având în colecția sa un număr impresionant de modele provenite de la fabrica din Maranello, printre care și ediții limitate precum 458 Speciale Aperta și F12 TDF. Josh urmează să devină, de asemenea, unul dintre puținii oameni de pe planetă care va primi noul Ferrari LaFerrari Roadster, o mașină destinată doar celor mai bine cunoscuți clienți Ferrari din lume.

Josh Cartu și Sullivan Stapleton vor parcurge împreună traseul Gumball3000 de anul acesta, pe ruta Dublin-București, în 7 zile, la bordul unui Ferrari 488 Spider unicat. Mașina, construită aproape în întregime din fibră de carbon, poartă semnătura tunerului elitist american VitesseAuDessus, și va fi botezată după proprietarul ei, primind numele de Cartu GT3.

cartu gt3

Vorbind despre aventură sa la Gumball3000, Josh Cartu a declarat: „E al patrulea an pentru mine ca și concurent al raliului, și sunt foarte nerăbdător să ajung în România! Mulți nu știu asta, dar tatăl meu s-a născut la Târgu Neamț, așa că pentru mine România a avut mereu un loc special în inima mea. Chiar dacă mi s-a spus că drumurile pot fi puțin mai dificile pe alocuri, sunt entuziasmat să conduc Cartu GT3-ul până la București, cu Sullivan în dreapta. Cu întreaga echipă Wolfpack, din care fac parte, și cu toate surprizele și premiile pe care le-am pregătit pentru spectatori, sunt convins că vom face un show de excepție, cum nu s-a mai văzut vreodată în România”.

Mai multe detalii despre evenimentul de la București puteți vedea pe pagina oficială a acestuia: www.facebook.com/events/484621955064039/

Loading...