tiff 16

Vezi filmele de la TIFF și în București, doar la Cinema City AFI Cotroceni

Bucureştenii cinefili se pot bucura de câteva dintre cele mai apreciate titluri ale Festivalului Internațional de Film Transilvania şi la Bucureşti, în exclusivitate la Cinema City din AFI Cotroceni.

În perioada dedicată celui mai important festival de film din România, 2-11 iunie, “California Dreamin’ (Nesfârşit)”, “Baahubali 2: Finalul”, “Afacerea Pigot”, “Twin Peaks: Ultimele 7 zile din viaţa Laurei Palmer” sau “Dumnezeu să ne ierte” sunt doar câteva dintre cele mai mari spectacole transmise în aer liber în Piaţa Unirii din Cluj care vor fi transmise simultan şi în capitală.

TIFF 2017 la Bucureşti – video:

#TIFF2017 la București | Cinema City AFI Controceni

Filmele din Piața Unirii Open Air se văd simultan, în premieră, și-n București, în fiecare seară de la 21:45 la Cinema City Romania din AFI Cotroceni! Ia-ți bilet acum de pe www.cinemacity.ro!

Posted by TIFF on 1 Iunie 2017

Mai multe informaţii şi programul filmelor pe www.cinemacity.ro.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) a ajuns la cea de-a XVI-a ediţie, fiind primul și cel mai mare festival din România dedicat filmului de lungmetraj.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-9087197197606907", enable_page_level_ads: true });