ART&CULTURE

Fii parte din acţiunea celor mai aşteptate filme IMAX ale sfârşitului de an

filme la cinema city

 

„Jack Reacher: Never go back”, „Doctor Strange”, „Fantastic Beasts and Where to Find Them” sau „Rogue One: A Star Wars Story” sunt cele mai spectaculoase premiere care pot fi urmărite lunile acestea în format IMAX, pe cele mai mari ecrane din ţară, disponibile doar la Cinema City.

Alege experienţa cinematografică unică în sălile T IMAX din AFI Palace Cotroceni din Bucureşti sau Shopping City Timişoara, unde totul este personalizat şi perfecţionat pentru a te face să simţi că eşti parte din film. Combinaţia armonioasă dintre ecranul uriaş, imaginile clare ca lacrima, sunetul zguduitor care te înconjoară de pretutindeni şi arhitectura specială a sălii de cinema îţi oferă o vizionare unică şi captivantă.

Exclusiv în IMAX, secvenţele se vor extinde pe verticală pentru a umple întregul ecran, oferind mai multă acţiune decât ecranul standard, de o claritate şi culoare neegalate, pentru o experienţă cu adevărat unică şi captivantă.

 

Până la sfârşitul anului, ai 4 motive în plus să mergi la IMAX:

  1. „Jack Reacher: Never go back, acum în IMAX

Pentru a ieşi cu basma curata şi a-şi salva viaţa, Jack Reacher încearcă să descopere adevărul din spatele unei conspiraţii guvernamentale, aflând astfel un potențial secret din trecutul său care i-ar putea schimba viața pentru totdeauna.

  1. „Doctor Strange”, din 3 noiembrie în IMAX 3D (bilete s-au pus deja în vânzare)

Viaţa renumitului neurochirurg Dr. Stephen Strange se schimbă pentru totdeauna după un accident de maşină în urma căruia devine incapabil să-şi mai folosească mâinile. Când medicina tradiţională nu îl mai poate ajuta, este forţat să caute vindecare şi speranţă într-un loc improbabil, fiindu-i astfel deschisă calea către secretele magiei.

  1. „Fantastic Beasts and Where to Find Them”, din 17 noiembrie în IMAX

Filmul ne reintroduce în lumea lui J.K. Rowling şi prezintă aventurile scriitorului Newt Scamander în comunitatea secretă de vrăjitoare și vrăjitori din New York cu șaptezeci de ani înainte ca Harry Potter să citească acea carte cu acelaşi nume în primul an la Hogwarts.

  1. „Rogue One: A Star Wars Story”, din 15 decembrie în IMAX 3D

“Rogue One: A Star Wars Story” prezintă aventura epică din franciza Star Wars, însă dintr-o altă perspectivă. Filmul spune povestea lui Jyn Erso, tânăra mercenară a Rebeliunii, care este trimisă în cea mai mare provocare a vieţii ei, să fure planurile din Death Star.

Filmele sunt disponibile şi în format 2D („Jack Reacher: Never go back, „Fantastic Beasts and Where to Find Them”), respectiv 3D („Doctor Strange”, „Rogue One: A Star Wars Story”) în toate cinematografele Cinema City din ţară.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, precum şi online.

Mai multe detalii pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

 

Loading...