bani-lei-pensie-cupon

CNPP: În această lună, pensionarii vor primi pensiile mai devreme

În contextul sărbătorilor de iarnă, Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a anunțat că va oferi posibilitatea celor interesați să-și primească pensiile mai devreme în această lună, conform unui comunicat de presă al instituției.

„Având în vedere apropiatele Sărbători de iarnă și din dorința de a veni în sprijinul beneficiarilor sistemului public de pensii, Casa Națională de Pensii Publice și C.N. Poșta Română S.A. și-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile bănești în avans, după cum urmează:

  • drepturile de pensie din sistemul public precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita la domiciliul beneficiarilor în perioada 12 – 22 decembrie.
  • drepturile restante de pensii precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita în întervalul 19 – 22 decembrie.
  • drepturile veteranilor de război se vor achita în perioada 12 – 22 decembrie la domiciliul acestora.
  • În cazul tuturor beneficiarilor care au fost avizați la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 28 decembrie, la ghișeele poștale.

Referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor cu care Casa Naţională de Pensii Publice are încheiate convenţii, acestea vor fi încasate de la aceeaşi dată, respectiv 14 decembrie”, a anunțat CNPP.

9 Comments

  1. ileana

    Daca se dadeau mai repede,respectand cele 10 zile lucratoare in care posta le poate achita la domiciliu,si in cepeau ,sa zicem din 3 decembrie si pana in 15 decembrie.O persoana care ar fi luat pensia in 3,4 sau 5 ,cum supravietuieste pana in 14,15 sau 16 ianuarie? E aproape o luna si jumatate? Cine are pensii din care poate economisi,cheltuieste de sarbatori mai mult,cine nu….din 22 decembrie pana in 22 ianuarie …este o luna calendaristica !

  2. Ruxanda

    Nu-i o noutate, de ani de zile se intampla asa. Vestea buna era , daca ne dadeati a 13-a pensii , asa cum primesc trantorii de parlamentari. Toti suntem trantori si ei si noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *