ART&CULTURE

Clădirile de birouri din orașul Iași, surprinse prin ochii unor fotografi

cladiri de birouri fotografii iasi

Platforma online „Birouri Vii”, înfiinţată recent de consultantul imobiliar Dan Zaharia, a lansat primul concurs de fotografie destinat clădirilor de birouri din Iaşi pe coordonate exterioare alb-negru.

Competiţia a fost o provocare pentru fotografii ieşeni, care au trebuit să surprindă în cadre inedite cele mai frumoase birouri din Iaşi, fie ele clădiri istorice, contemporane sau nonconformiste.

Cladire birouri ARIA [01] - Mircea Radeanu

Cladire birouri Bursa Moldovei[01] - Gelu Copsa

Potrivit regulamentului, fotografii ieşeni au putut să se înscrie cu trei – cinci fotografii cu exteriorul unor clădiri de birouri. Fotografiile au fost însoţite de o descriere și denumirea clădirilor, alături de o scurtă biografie a autorului.

Cladire birouri IDEO [04] - Vali Rautu_

Cladire birouri IDEO [05] - Vali Rautu_

Operele fotografilor ieşeni vor fi postate pe pagina de Facebook „Birouri Vii” , iar în funcţie de numărul de like-uri primite, dar şi de originalitatea cadrelor, vor fi desemnate şi imaginile câştigătoare.

„Prin acest concurs punem în valoare arhitectura clădirilor de birouri din Iaşi, atât pentru cele moderne, verzi şi inteligente cât şi pentru cele istorice renovate. Segmentul de birouri reprezintă cel mai dinamic sector imobiliar, perminţând astfel dezvoltarea industriei regionale de IT & Outsourcing”, a declarat Dan Zaharia, fondator „Birouri Vii” şi senior consultant al companiei Extind.

Cladire birouri UBC [04] - Daniel Corban

Cladire birouri Moldova Center [02] - Daniel Corban

Cladire birouri Tester GFK [02}- Adrian Bendescu

Cele mai apreciate fotografii vor fi premiate cu o invitaţie gratuită la PIN 2016 – Premiile Industriei Regionale de IT&Outsourcing (www.pinawards.ro) din 12 mai 2016. De asemenea, fotografiile vor fi prezentate în revista PIN Magazine şi vor fi expuse în cadrul aceleiaşi conferinţe.
Cladire birouri RATP [03] - Andrei Stirbu Cladire birouri SRI - Cezar Necula Cladire birouri Tudor Center - Ionel Neica small

Loading...