Breaking News

500 de motocicliști din 45 de țări sunt asteptați la Red Bull Romaniacs

Red Bull Romaniacs

Peste 500 de motocicliști din 45 de țări de pe toate continentele vor participa, între 12 și 16 iulie, la ediția din acest an a Red Bull Romaniacs, cel mai dur raliu de hard enduro din lume, care va avea loc la Sibiu.

 

Britanicii reprezintă majoritatea participanților la Red Bull Romaniacs, fiind anunțați deja o sută de motocicliști din Marea Britanie.

Organizatorul, Martin Freinadametz, a anunțat că ediția din acest an nu are nevoie de fonduri publice de la bugetul local al municipiului Sibiu.

„Anul acesta am decis să nu solicităm finanțare din banii publici ai orașului Sibiu, urmând să acoperim aceste costuri din fonduri private, atrase prin rezultatele pe care le obținem an de an”, a spus Martin Freinademetz.

Red Bull Romaniacs (1)

Red Bull Romaniacs are peste 10 milioane de vizualizări online pe Facebook, site și pe celelalte canale de social media. Red Bull Romaniacs 2015 a ajuns anul acesta la peste 1.700 de ore de televizare în peste 15.000 de transmisiuni pe tot globul.

Red Bull Romaniacs (2)

Potrivit raportului de monitorizare realizat de compania Quattro Media, cele mai multe materiale s-au difuzat în Africa, peste 700 de ore de transmisii, Europa de Vest — peste 350 de ore, Europa de Est — 227, America Centrală și de Sud — 202 ore de difuzări, zona Asia-Pacific — 150 de ore, Orientul Mijlociu — 82 de ore și America de Nord, cu 54 de ore de difuzare TV. În termeni de audiență, programul propriu produs de canalul NBC, care trimite pentru al treilea an consecutiv echipe de producție la Red Bul Romaniacs, a fost difuzat spre 130 de milioane de familii din Statele Unite ale Americii. Locurile doi și trei în termeni de audiență sunt ocupate de Deutsche Welle și EuroNews.

Red Bull Romaniacs (3)

„Cel mai recent exemplu pe care îl putem oferi publicului, pentru a putea înțelege impactul pe care Red Bull Romaniacs îl are în promovarea Sibiului și României, implicit, este filmul de la prologul RBR 2015 postat în 15 martie 2016 pe pagina Red Bull. In primele 24 de ore de la publicare, filmul a atins 3,3 milioane de vizualizări, peste 17.000 de like-uri și peste 16.000 de distribuiri. În acest moment, filmul se apropie de 4 milioane de vizualizări, are aproape 80.000 de like-uri și aproape 20.000 de distribuiri”, spune Martin Freinademetz, creatorul celui mai dur raliu de hard enduro din lume.
Red Bull Romaniacs (5)

Loading...
ALTE NOUTĂŢI
Loading...